vrijdag 13 maart 2020

Paardcafé: MOYO + Capibara – UITGESTELD

Helaas is dit evenement per direct uitgesteld. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 31 maart geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.
Lees hier meer: www.paard.nl/nieuws/paard-tot-en-met-31-maart-gesloten/ 

poprockGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 00:00

Young guns night tonight!

Deze band pakt de ballen van Beck en The Strokes en voegt daar de flow van Tash Sultana aan toe. Wat begon als een duo wat muziek wilde maken is uitgegroeid tot een 6-koppige band met synth’s en al. Hun pakkende alternatieve synthpop laten je benen vanzelf bewegen.

Capibara is een driedelige slackerpunk-band uit Den Haag. Hun muziek is een mix tussen relaxte slacker / indierock, noiserock en dansbare punk. Ze zijn geïnspireerd door bands als Idles, Mac DeMarco, Sonic Youth en alles daartussenin!