vrijdag 6 september 2019

PAARD VAN STAL

▪ BALOJI ▪
▪ Indian Askin ▪
▪ YĪN YĪN ▪
▪ TAU ▪
▪ Molly Sarlé ▪
▪ Black Flower ▪
▪ Egyptian Blue ▪
▪ Tallies ▪
▪ 80s 90s nullies afterparty ▪

Everyone’s invited! Download je gratis ticket via www.paard.nl 

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk. Opwindende, nieuwe bands waar wij zelf dolgelukkig van worden, vreugdekreetjes van uitslaan en van in onze handjes wrijven. Naast een gigantisch lekker feestje, is deze avond ook het startschot van ons nieuwe concertseizoen na een korte zomerstop: haal dat Paard van Stal en zet er een paar nieuwe hoeven onder, want hard zal die gaan vanavond.

 

garageindiepostpunkpsychedelicslackersurfWorldFestival18+
Koop tickets
  • Let op: Voor gratis entree moet je voor 23:00 uur binnen zijn en een (gratis) ticket tonen aan de kassa. Entree na 23:00 uur = €5.-
  • Beide zalen en cafe
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

BALOJI
De Belgische-Congolese rapper en producer BALOJI mengt futuristische Afrikaanse funk met elektronica en hiphop. Het resultaat? Totaal onweerstaanbare en eigenzinnige tunes waarop je onmogelijk stil kunt blijven staan.

YĪN YĪN
Dóór vanuit Lowlands komt Yin Yin, voor jouw portie psychrock met een Thaise twist. Ja, net als bands als Kruangbin is óók dít viertal compleet gezwicht voor invloeden uit Aziatische folk. YĪN YĪN maakt de boel nog iets tropischer en geschikter voor de dansvloer door smoorhete discodeuntjes en gillende synths mee te nemen.

TAU
Het brein achter de hypnotiserende psych/drone van TAU is drone-avonturier Shaun Nunutzi.  Naast TAU is hij lid van psych-outfit Dead Skeletons, die als geen ander weten hoe je voor een ware outer-body experience via muziek zorgt. Als dat geen bijsluiter is voor een portie duizelingwekkende psych-rock dan weten wij het ook niet meer.

Paard over PAARD VAN STAL

We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur
Niks gepolijst en over geproduceerd. Juist die puurheid is zo heerlijk.

Written in Music over Indian Askin