zondag 2 september 2018

PAARD @UIT Festival Den Haag 2018

Tijdens het weekend van het UIT Festival Den Haag staat in het Paard niet alleen een bomvol programma, maar is het Paardteam op zondag ook aanwezig op de Cultuurmarkt. Bij onze stand is een selectie aan kaartjes met korting te koop (let op: op=op). En vorig jaar was onze Stille Disco een groot succes, dus ook dit jaar kunnen de voetjes weer van de vloer naast de Paard kraam op het Lange Voorhout!

Op de cultuurmarkt zijn er verder vier buitenpodia en een ruim aanbod food & drinks.

Gratis
Archief
  • Paard op Hol: Lange Voorhout
  • 12:00
  • 13:00

31 augustus t/m 2 september UIT Festival Den Haag. Kijk voor meer informatie op www.uitfestivaldenhaag.nl

Het culturele seizoen wordt groots afgetrapt tijdens het gratis te bezoeken UIT Festival. Drie dagen lang dompelt Den Haag zich onder in theater, dans, muziek, performance en meer.
Vrijdagavond 31 augustus houden de Cultuurankers open huis en geeft Paard een preview van het nieuwe seizoen tijdens Paard van Stal. Zaterdag 1 september laat je je verrassen tijdens de UIT Nacht, met podia en theaters door het centrum van de stad. Energie over? Dans tot de zon opkomt in alle Haagse clubs tijdens Clubhopping. Dit is dé kans om de veelzijdigheid van het Haagse nachtleven gratis te ontdekken, een betere afterparty vind je niet. Lang uitslapen gaat je niet lukken, want zondag 2 september is het tijd voor de gouwe ouwe Cultuurmarkt met vier buitenpodia, bomvolle programma’s bij culturele instellingen en een ruim aanbod food & drinks om bij te komen.
Onbekend in deze wereld van cultuur en geen idee waar te beginnen? Geen paniek, ook daar is aan gedacht. Haal een kant-en-klare route op, vol tips van stadsgenoten.