Bob Bronshoff
donderdag 4 juli 2019

DE DIJK @ ZUIDERPARKTHEATER

Let op: dit is een concert in het Zuiderparktheater, Henriëtte Roland Holstweg 100.
Op 4 juli zal het Paard op hol slaan, want dit is een speciaal openluchtconcert in samenwerking met het Zuiderparktheater Den Haag. In 1981 verrijst op de restanten van de rockers van Stampei een nieuwe band, die de vaderlandse popscene verrast met stevig, op rock en soul geschoeid repertoire en hartstochtelijke teksten. Anno 2019 volgt De Dijk nog steeds haar eigen Nederlandstalige koers, wars van trends en een onverwoestbare fanbase.

Om je sneller te kunnen bedienen werkt het Zuiderparktheater in de horeca met consumptiemunten. Deze zijn  online te bestellen via deze link. Aan de kassa krijg je de bestelde munten uitgereikt. Je betaalt geen servicekosten voor de munten en je hoeft niet meer in de rij te staan. 

80shitsNederlandsrock/blues
Archief
  • € 30,00
  • € 30,00
  • € 32,50
  • Paard op Hol: Zuiderparktheater
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De Dijk is uitgegroeid tot een band die waarschijnlijk iedere Nederlander kent: Huub van der Lubbe en zijn mannen zitten in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. Achtendertig jaar na oprichting staat de band nog steeds met plezier en enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens hun carrière flink geëvolueerd: van een rammelende Nederpopband tot een stomende, bijna Amerikaanse soulmachine. Met de nieuwste single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen.