zondag 15 augustus 2021

PAARD IN HET PARK: WAYLON

De PAARD IN HET PARK-concerten gaan door! Na overleg (met o.a de gemeente Den Haag) is de conclusie dat de concertreeks op een veilige manier doorgang kan vinden. Wel gaan we met zitplaatsen werken en wordt het totaal aantal bezoekers teruggebracht. Ook moet je nog steeds een geldig Coronatoegangsbewijs + legitimatie tonen bij de entree.  Lees hier alles over het verkrijgen van het Coronatoegangsbewijs. 

Op naar een mooie en veilige concertreeks in het Zuiderpark!

Lees hier het nieuwsbericht over de extra maatregelen.

Een artiest van wereldklasse, voor Waylon geen onbekende titel. Een carrière vol met hoogtepunten: het telefoontje van zijn grote held Waylon Jennings,  Motown, beste nieuwkomer, beste zanger, gouden platen, uitverkochte tours, The Voice of Holland én deze zomer live te zien tijdens PAARD IN HET PARK!

LET OP: dit is een los concert, voor het concert van The Dirty Daddies later op de dag koop je hier een ticket.

countrypoprock
Koop tickets
  • € 27,50
  • Zuiderpark
  • 13:00
  • 14:00

*incl € 2,50 servicekosten

PAARD IN HET PARK
Poppodium PAARD verhuist in het tweede weekend van augustus zijn Grote Zaal naar het Zuiderpark. Voor de concertreeks PAARD IN HET PARK wordt een tijdelijk podium en festivalterrein gebouwd waar muziekfans kunnen genieten van optredens van DI-RECT, Snelle, Waylon, Davina Michelle, Altın Gün en The Dirty Daddies.

Tijdens PAARD IN HET PARK gelden de door de overheid gehanteerde coronamaatregelen. Dit betekent dat bij de entree wordt gewerkt met het tonen van een Coronabewijs. Op die manier kan op het terrein feest gevierd worden zonder 1,5 meter afstand in acht te houden. Kijk voor meer informatie op www.paardinhetpark.nl