zondag 15 augustus 2021 8374

PAARD IN HET PARK: THE DIRTY DADDIES

CORONA UPDATE 25/2: Dit event is te bezoeken zonder coronatoegangsbewijs (qr-code) of negatief testbewijs en is zonder 1.5-meter of mondkapje.

Ook nog even nagenieten van PAARD IN HET PARK? Klik hier voor de fotoverslagen.  

Op 15 augustus doet de geoliede covermachine The Dirty Daddies het Zuiderpark aan tijdens PAARD IN HET PARK. Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty in het Zuiderpark.

LET OP: dit is een los concert, voor het concert van Waylon eerder op de dag koop je hier een ticket.

Archief
  • Ticket 27,50 | alleen geldig samen met Coronatoegangsbewijs
  • Zuiderpark
  • 19:00
  • 20:00

PAARD IN HET PARK
Poppodium PAARD verhuist in het tweede weekend van augustus zijn Grote Zaal naar het Zuiderpark. Voor de concertreeks PAARD IN HET PARK wordt een tijdelijk podium en festivalterrein gebouwd waar muziekfans kunnen genieten van optredens van DI-RECT, Snelle, Waylon, Davina Michelle, Altın Gün en The Dirty Daddies.

Tijdens PAARD IN HET PARK gelden de door de overheid gehanteerde coronamaatregelen. Dit betekent dat bij de entree wordt gewerkt met het tonen van een Coronabewijs. Kijk voor meer informatie op www.paardinhetpark.nl

“DE BESTE COVERBAND VAN NEDERLAND”

-GIEL BEELEN