zaterdag 14 augustus 2021 8374

PAARD IN HET PARK: DI-RECT

Ook nog even nagenieten van PAARD IN HET PARK? Klik hier voor de fotoverslagen.  

14 augustus zie je tijdens PAARD IN HET PARK een rockshow zoals we die al zo lang niet meer hebben gezien: DI-RECT in de openlucht, op een veld, in het Zuiderpark. Beter kan bijna niet! Behoeft DI-RECT eigenlijk nog een introductie? Kind aan huis in PAARD, en hoe kan dat ook anders als je show na show altijd kwaliteit levert. Een show van deze Hagenezen staat garant voor 100% overgave en ambitie.

LET OP: dit is een los concert, voor het concert van SNELLE eerder op de dag koop je hier een ticket.

Archief
  • € 37,50
  • Zuiderpark
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

PAARD IN HET PARK
Poppodium PAARD verhuist in het tweede weekend van augustus zijn Grote Zaal naar het Zuiderpark. Voor de concertreeks PAARD IN HET PARK wordt een tijdelijk podium en festivalterrein gebouwd waar muziekfans kunnen genieten van optredens van DI-RECT, Snelle, Waylon, Davina Michelle, Altın Gün en The Dirty Daddies.

Tijdens PAARD IN HET PARK gelden de door de overheid gehanteerde coronamaatregelen. Dit betekent dat bij de entree wordt gewerkt met het tonen van een Coronabewijs. Op die manier kan op het terrein feest gevierd worden zonder 1,5 meter afstand in acht te houden. Kijk voor meer informatie op www.paardinhetpark.nl