zaterdag 3 oktober 2020

NEW WAVE CITY QUIZ & MOVIE NIGHT

Welkom op de New Wave City Quiz & Movie Night! Zoals jullie allemaal weten hadden we op 3 oktober een mooie dansavond in het verschiet tijdens de Joy Division & New Order special. Helaas is het de realiteit dat dansen op dit moment nog steeds niet is toegestaan door de gevolgen van corona.. Gelukkig gaan we bij New Wave City niet bij de pakken neerzitten én daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd om alsnog met alle New Wave liefhebbers samen te komen!

Programma:
20:00 uur start de officiële New Wave Quiz met DJ Henz. Test jouw kennis over alle favoriete bands en muziek die het genre rijk is en natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen!

21:00 uur presenteren we de documentaire ‘Joy Division’ uit 2007 geregisseerd door Grant Gee. De vertoning duurt 97 minuten.

*Had je al een kaartje voor de dansavond dan kan je deze behouden voor de nieuwe datum op 20 februari 2021 OF je ruilt deze in voor tegoed en kan dit tegoed inzetten om een nieuw ticket aan te schaffen voor de NWC Quiz & Movie Night.*

documentairefilmNew Wavepopquizpunkrock
Archief
  • € 10,00
  • € 10,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

FILM: JOY DIVISION (2007)
Deze documentaire sluit perfect aan bij Control, de speelfilm van Anton Corbijn over de belangrijkste jaren van de punkband Joy Division. In deze film komen alle nog levende betrokkenen aan het woord over Manchester, de band en het overlijden van frontman Ian Curtis. Vier jongens uit Manchester besloten tijdens een concert van de Sex Pistols in 1976 een band te vormen. Ze waren jong, rebels en op zoek naar iets moois. Omdat hun geluid helemaal nieuw was, werden ze een rap succes. Maar Ian kreeg epilepsie en moest kiezen tussen twee vrouwen. De roem drukte ook zwaar op Ian. Net voor hun internationale doorbraak verhing hun voorman zich.

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Zelfs wie helemaal niets heeft met muziek uit de post-punkperiode, zullen zich laten meeslepen door deze film!

– Recensie op Cinemagazine.nl