zaterdag 3 oktober 2020

NEW WAVE CITY QUIZ & MOVIE NIGHT

Welkom op de New Wave City Quiz & Movie Night! Zoals jullie allemaal weten hadden we op 3 oktober een mooie dansavond in het verschiet tijdens de Joy Division & New Order special. Helaas is het de realiteit dat dansen op dit moment nog steeds niet is toegestaan door de gevolgen van corona.. Gelukkig gaan we bij New Wave City niet bij de pakken neerzitten én daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd om alsnog met alle New Wave liefhebbers samen te komen!

Programma:
20:00 uur start de officiële New Wave Quiz met DJ Henz. Test jouw kennis over alle favoriete bands en muziek die het genre rijk is en natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen!

21:00 uur presenteren we de documentaire ‘Joy Division’ uit 2007 geregisseerd door Grant Gee. De vertoning duurt 97 minuten.

22:30 uur gezellig naborrelen in Paard Café op de gepaste 1.5m!

*Had je al een kaartje voor de dansavond dan kan je deze behouden voor de nieuwe datum op 20 februari 2021 OF je ruilt deze in voor tegoed en kan dit tegoed inzetten om een nieuw ticket aan te schaffen voor de NWC Quiz & Movie Night.*

documentairefilmNew WavepopquizpunkrockNet bevestigd
Koop tickets
  • € 10,00
  • € 10,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

FILM: JOY DIVISION (2007)
Deze documentaire sluit perfect aan bij Control, de speelfilm van Anton Corbijn over de belangrijkste jaren van de punkband Joy Division. In deze film komen alle nog levende betrokkenen aan het woord over Manchester, de band en het overlijden van frontman Ian Curtis. Vier jongens uit Manchester besloten tijdens een concert van de Sex Pistols in 1976 een band te vormen. Ze waren jong, rebels en op zoek naar iets moois. Omdat hun geluid helemaal nieuw was, werden ze een rap succes. Maar Ian kreeg epilepsie en moest kiezen tussen twee vrouwen. De roem drukte ook zwaar op Ian. Net voor hun internationale doorbraak verhing hun voorman zich.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

Zelfs wie helemaal niets heeft met muziek uit de post-punkperiode, zullen zich laten meeslepen door deze film!

– Recensie op Cinemagazine.nl