zaterdag 16 juni 2018

New Wave City

Een nieuwe editie van New Wave City! Een dansavond met de beste new wave muziek uit de jaren tachtig. Het muziekliefhebbend collectief New Wave City neemt je terug naar de tijd van New Order, The Jam, The Sound, Human League en vele anderen! Dit keer staat (het begin van) de avond in het teken van The Cure.
The Cure overleeft al 40 jaar als één van de meest populaire new wave bands en verwent al decennia lang onze trommelvliezen met donkere liefdesnummers; zeker het oude werk staat stijf van de energie en is behoorlijk dansbaar.

 

Archief
  • € 2,50
  • € 5,00
  • € 5,00
  • Kleine Zaal
  • 20:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

En we vertellen natuurlijk niets nieuws, wanneer we zeggen dat hits als Killing An Arab, Boys Don’t Cry, A Forest en Close To Me hele new-wave-stammen aan het dansen krijgt. Dus knuffel met The Lovecats en laat het kwik stijgen met Fire in Cairo; met andere woorden laat deze band haar heilzame werking hebben op jouw zaterdagavond!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur