zaterdag 12 juni 2021

NARCISSUS & ECHO – start 21:00 [PUBLIEK]

Let op! Voor dit evenement moet je  je eigen wired koptelefoon/oortjes meenemen.

Beleef een unieke ‘live’ VR-act nu PAARD weer open mag! In deze grensverleggende interactieve voorstelling stap je in PAARD de mythische wereld van Narcissus en Echo binnen. Zij zitten samen met het publiek gevangen in een VR- spiegelpaleis. Ontdek verborgen perspectieven en laat je verrassen door een samenspel van dans, storytelling, muziek en digital art. Beleef de spanning om zowel toeschouwer als hoofdrolspeler te zijn. En… hoe het is om PAARD op een unieke manier in VR te beleven.

  • Interactieve beleving met speciale VR-brillen. Duur: ongeveer 20 minuten.
  • Q&A met de makers na afloop. Duur: ongeveer een kwartier.
  • De totale beleving van ontvangst tot vertrek duurt maximaal een uur.

Dit is de show van 21:00, klik hier voor de show van 19:30

dansvirtual reality
Archief
  • € 15,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Wat gebeurt er als we onszelf verliezen in een ander, in onbeantwoorde liefde? En wat gebeurt er met onze realiteit, als we juist alleen nog maar bezig zijn met onszelf en ons eigen imago? Wat vertelt dit deze oeroude mythe ons over de wereld van Zoom, Tinder en Instagram?

Met een zeer divers team, afkomstig vanuit dans, design, en techniek, gebruikten de makers de lockdown om een compleet nieuwe ervaring te creëren. Ontwikkeld om tijdens de langverwachte heropening van podia met kleine groepen te beleven.  In een tijd waarin we allemaal onszelf hebben moeten isoleren, gehunkerd hebben naar contact, en geleefd hebben via schermen, vroegen zij zich af: wat is contact eigenlijk? Hoe maak je contact? En wat zou er gebeuren als we dit alles door de ogen van de ander konden bekijken?