MUDHONEY

zaterdag 31 augustus 2024

De wereld vult zich met afval. Ondanks dat de planeet elke minuut warmer wordt, blijft de mensheid verslaafd aan vervuiling. Tom Herman van de baanbrekende avant-garageband Pere Ubu heeft nog steeds geen eigen Wikipedia-artikel. De apocalyps lijkt dommer te zijn dan iemand had kunnen voorspellen.

Gelukkig zijn de absurditeiten van het moderne leven altijd al een belangrijk onderwerp geweest voor de in Seattle gevestigde band Mudhoney. Het viertal richt zich met scherpe humor en met modder bedekte riffs op al deze zaken in hun 11e studioalbum, “Plastic Eternity”. Op 31 augustus zie je deze iconische band in PAARD.

UITVERKOCHT
  • €27,50 *
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Support: SØWT
SØWT opereert vanuit het hart van de Nederlandse underground muziekscene. Martijn Claessens, Jesse van Eiken, Koen Verhees en Danielle Warners maken furore als muzikanten, geluidstechnici, concertorganisatoren en kunstenaars. Ze maken deel uit van de jongste generatie bewaarders van kraakpand ’t Stroomhuis; een bijzonder broeinest dat al 20 jaar creatieve geesten een vrijplaats biedt. De band bracht in 2018 onder eigen beheer de tape Junkie’s Boneyard uit en slingerde in maart 2023 hun eerste LP Kids Hurting Kids de wereld in. 2024 ging van start met de eerste UK tour en in februari releast de band hun nieuwe EP “Things That Rhyme with Pain”.

MUDHONEY

zaterdag 31 augustus 2024

laatste kaarten