zaterdag 14 november 2020

MONDRIAAN JAZZ FESTIVAL [livestream]

In navolging van de aangescherpte Coronamaatregelen (van 3 nov) kunnen we voorlopig geen publiek ontvangen. Dat betekent dat Mondriaan Jazz op aangepaste wijze doorgaat in de vorm van een livestream. Ticketkopers ontvangen een mail van ons. Niks ontvangen? Stuur een berichtje naar [email protected]

Ondanks het feit dat we geen publiek mogen ontvangen op Mondriaan Jazz Festival gaan we tóch zorgen dat iedereen de crème-de-la-crème van de Nederlandse jazz kan bewonderen. Mondriaan Jazz Festival 2020 is daarom op 14 november in zijn geheel te streamen. 

Je leest het goed, dat is 4,5 uur aan jazzprogrammering live vanuit onze Grote Zaal. Vanaf 19:30 kun je gratis inschakelen via deze link, Mondriaan Jazz, de Facebookpagina’s van PAARD, ProJazz en Mondriaan Jazz én via onze kersverse Streamingpartner NPO Soul & Jazz. Mondriaan Jazz 2020 is een samenwerking tussen GOOD Music Company, PAARD en Projazz.

 

  • livestream online (vanuit PAARD)
  • 19:00
  • 19:30

 

Mondriaan Jazz maakt in deze coronatijden van de nood een deugd, en gaat de uitdaging aan om een festivaldag voor jazzliefhebbers te organiseren die zowel kwaliteit als verrassing biedt. Een spannend experiment, waarbij we in een veilige setting een fantastische jazz line-up kunnen zien op 14 november 2020.

De volledige line-up: Niels Broos x Jamie Peet x Jameszoo // Han Bennink x Reinier Baas x Ben van Gelder // Yuri Honing x Joost Lijbaart x Matteo Myderwyk // Tineke Postma x Sun Mi Hong x Fuensanta Méndez // ALEXANDER // Yoràn Vroom’s Group of Friends // Yannick Hiwat // Harmen Fraanje en Ernst Reijsiger // Marco Santos

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.