zaterdag 14 november 2020

MONDRIAAN JAZZ FESTIVAL 2020

We gaan ons best doen om zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. Dit betekent wel dat we met elke artiest opnieuw rond de tafel moeten over de nieuwe situatie. Zodra er duidelijkheid is, ontvangen ticketkopers mail over wat het definitieve plan wordt voor het concert of event. Van de tickethouders vragen we om wat geduld. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van informatie te voorzien, maar het kan even duren voordat dingen duidelijk zijn.

Mondriaan Jazz maakt in deze coronatijden van de nood een deugd, en gaat de uitdaging aan om een festivaldag voor jazzliefhebbers te organiseren die zowel kwaliteit als verrassing biedt.  Jullie kunnen rekenen op een unieke festivalbeleving in de vorm van speciaal gecureerde jazz tours. Een spannend experiment, waarbij we in een veilige setting een fantastische jazz line-up kunnen zien op 14 november 2020.

Bij deze editie worden jazzliefhebbers aan de hand van een gepersonaliseerde route langs verschillende locaties en optredens geleid. Met een ticket zie je de twee headliners in de Grote Zaal van PAARD, en je wordt daarnaast geleid naar twee gecureerde verrassingsshows op twee verschillende locaties.  Je kunt kiezen of je de headliners in PAARD vroeg of laat wilt zien.

Locaties: PAARD| Koorenhuis | Billytown
Kaartprijs: €37,00 (ex. servicekosten)

TICKETS

Mondriaan Jazz Vroege route
19:30 Han Bennink x Reinier Baas x Ben van Gelder
22:00 Niels Broos x Jamie Peet x Jameszoo
+ twee gecureerde verrassingsshows
Klik hier voor de tickets voor de vroege shows

Mondriaan Jazz Late route
20:45 Han Bennink x Reinier Baas x Ben van Gelder
23:15 Niels Broos x Jamie Peet x Jameszoo
+ twee gecureerde verrassingsshows
Klik hier voor de tickets voor de late shows

  • Diverse zalen met zitplaatsen
  • 19:00
  • 19:30

Line-up tot nu toe: Niels Broos x Jamie Peet x Jameszoo // Han Bennink x Reinier Baas x Ben van Gelder // Tineke Postma x Sun Mi Hong x Fuensanta Méndez // Yoràn Vroom’s Group of Friends // Yannick Hiwat Quartet

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

 

De 2019-editie van Mondriaan Jazz was op papier al om te smullen en het maakte de verwachtingen ook nog eens waar.

Jazznu