zaterdag 5 december 2020

MINK RECORDS FESTIVAL [wordt verplaatst]

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Haags onafhankelijk platenlabel Mink Records presenteert een muzikale line up met daarop Torii, The Visual, Illnoledge, Real Farmer – DJs, live visuals, een vinyl en vintage kleding markt en kunst expositie in Paard Den Haag op 2 oktober 2020.

⤖ Live muziek: Torii, The Visual, Illnoledge, Real Farmer
⤖ DJs: Silk, Solyaris Soundsystem, Condition: Mint
⤖ VJs/Visuals: Glitterstudio, Orisun Studio (Homegrown)
⤖ Kunst expo: Jamel Armand, Philine van den Hul, Badriah Hamelink
⤖ Markt: 33 45 Vinyl Records, Espresso Records, Zusjes Vintage Boetiek, Mink Records merchandise stall

alternatiefpop
Archief
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Grote Zaal
  • 18:30
  • 18:30

*incl € 2,50 servicekosten

Torii
De psychedelische pop van het Nederlandse kwintet Torii lijkt behendig voorbij te waaien zonder zorgen in de wereld: warm, weemoedig en gewichtloos.
Oprichter Domenico Mangione transformeert onrustige gevoelens van trauma, eenzaamheid en vervreemding in zijn ingewikkelde, spectrale productiewaarden.

The Visual
The Visual laat de tijd even stilstaan. Van melancholie tot bombarie neemt ze je mee in een dystopische zwart-wit arthouse film. The Visual bezingt de liefde op de mooiste manier. Betoverend en haast bezwerend. De stem van Van Rij en de sferische soundscapes van Persoon bezorgen je rillingen over de rug.

Illnoledge
llnoledge is een duo bestaande uit twee broers: Steve Hartley en Mill Voyance. Sinds 2015 kwamen ze officieel uit als duo onder de naam Illnoledge. Illnoledge staat voor verlichting. Met een doelgerichte benadering van kunst in het algemeen richten ze zich vooral op het verlichten van zichzelf om anderen te triggeren om zichzelf te verlichten.

Real Farmer 
‘Met leden van Yuko Yuko, Korfbal en OOO is Real Farmer de doe-het-zelf garagepunk die een band kan krijgen. Een no-nonsense houding terwijl je alles geeft op het podium. ‘ – Angela Donskaia

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.