MINK RECORDS FESTIVAL

Mink Records Festival organiseert samen met PAARD een avond met live muziek, DJs, VJs, vinyl records.

zondag 26 september 2021 8374

Dit evenement is verplaatst van 5 december 2020 naar deze nieuwe datum en gaat nu echt door! Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Haags onafhankelijk platenlabel Mink Records presenteert haar eigen festival met kunst, muziek en een (platen)markt.

⤖ Live muziek: Donna Blue, The Visual, Illnoledge, TOUSCH
⤖ DJs: Gianni Tjon, Silk, Nostalgic Nas, Marieke Mckenna, Andre Agressi
⤖ Partners/Visual Art: Orisun Studio (Homegrown), Reconsider Studio, Philine van den Hul
⤖ Markt: 3345 vinyl records, Mink Records merchandise stall

 

alternatief pop
archief
  • Grote Zaal
  • 18:30
  • 19:00
Nieuwsbrief

illnoledge
Het muzikale en artistieke duo llnoledge bestaat uit twee broers: Steve Hartley en Mill Voyance. Illnoledge staat voor verlichting: met een doelgerichte spirituele benadering van kunst in het algemeen, gebruiken ze muziek als tool om bewustzijn te creëren. Denk Sun Ra geïnspireerde funk en soul.

Donna Blue
Elkaar’s muze, geliefde, en band genoot. Het creatieve duo achter Donna Blue speelt zwoele indie pop, onder de invloed van 60’s yé yé, David Lynch films oude Hollywood romance

The Visual
The Visual laat de tijd even stilstaan. Van melancholie tot bombarie neemt ze je mee in een dystopische zwart-wit arthouse film. The Visual bezingt de liefde op de mooiste manier. Betoverend en haast bezwerend. De stem van Van Rij en de sferische soundscapes van Persoon bezorgen je rillingen over de rug.

Tousch
is een vierkoppige garage rock ‘n roll formatie met wortels in Den Haag. De band rondom zangeres Natousch Gerritsen heeft zichzelf in korte tijd bewezen als een onmiskenbare nieuwe entiteit in de Nederlandse underground gitaarscene. Hun rauwe sound is geïnspireerd door bands als Ty Segall, SonicYouth, Angel Olsen en The Dandy Warhols.