zaterdag 24 september 2022

MILOW

In verband met Coronavirus maatregelen is de show verplaatst naar 24 september 2022 . Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

In 2008 was Milow daar ineens. Een cover van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent kwam op nummer 1 te staan in de hitlijsten en twee kneiterhits (‘You And Me’ en ‘You Don’t Know’) zorgden ervoor dat iedereen wist wie de Belg was. Daarna ontpopte de zanger zich tot een graag geziene muzikant bij verschillende televisieshows en een van de populairste singer-songwriters van de Benelux. Met meer dan 200 miljoen streams over de hele wereld is Milow een absolute superster.

Klinkt als Jason Mraz, Jack Johnson, Matt Simonspopsinger-songwriter
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met zijn nieuwste album genaamd: ‘Lean Into Me’ (uit 2019) is Milow weer helemaal de lieve liedjestroubadour die we allemaal kennen. Met herkenbare songs die gemaakt zijn om te troosten, je op je gemak te stellen en je van zelfvertrouwen te voorzien. Muziek van Milow, voor iedereen.

"Milow blijft een eersteklas performer, die moeiteloos het dan weer wat naar voren gekomen oudere publiek om zijn vingers windt."

OOR