zaterdag 12 december 2020

MILOW

Dit evenement zal verplaatst worden. Momenteel is er nog geen datum bekend. We hopen jullie zo snel mogelijk blij te maken met een nieuwe, definitieve datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers krijgen nog een mail. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

In 2008 was Milow daar ineens. Een cover van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent kwam op nummer 1 te staan in de hitlijsten en twee kneiterhits (‘You And Me’ en ‘You Don’t Know’) zorgden ervoor dat iedereen wist wie de Belg was. Daarna ontpopte de zanger zich tot een graag geziene muzikant bij verschillende televisieshows en een van de populairste singer-songwriters van de Benelux. Met meer dan 200 miljoen streams over de hele wereld is Milow een absolute superster. Op 12 december komt de zanger naar onze Grote Zaal.

Klinkt als Jason Mraz, Jack Johnson, Matt Simonspopsinger-songwriter
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Met zijn nieuwste album genaamd: ‘Lean Into Me’ (uit 2019) is Milow weer helemaal de lieve liedjestroubadour die we allemaal kennen. Met herkenbare songs die gemaakt zijn om te troosten, je op je gemak te stellen en je van zelfvertrouwen te voorzien. Muziek van Milow, voor iedereen.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook de bezoeker zelf speelt een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er niet gedanst, geroepen, gefloten of meegezongen mag worden. Wel kun je een drankje drinken, zittend genieten, in je handen klappen of lekker meeknikken op de muziek. Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live-events.

"Milow blijft een eersteklas performer, die moeiteloos het dan weer wat naar voren gekomen oudere publiek om zijn vingers windt."

OOR