zaterdag 24 september 2022 8377

MILOW

In 2008 was Milow daar ineens. Een cover van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent kwam op nummer 1 te staan in de hitlijsten en twee kneiterhits (‘You And Me’ en ‘You Don’t Know’) zorgden ervoor dat iedereen wist wie de Belg was. Daarna ontpopte de zanger zich tot een graag geziene muzikant bij verschillende televisieshows en een van de populairste singer-songwriters van de Benelux. Met meer dan 200 miljoen streams over de hele wereld is Milow een absolute superster.

Klinkt als Jason Mraz, Jack Johnson, Matt Simons
Archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

Met zijn nieuwste album genaamd: ‘Lean Into Me’ (uit 2019) is Milow weer helemaal de lieve liedjestroubadour die we allemaal kennen. Met herkenbare songs die gemaakt zijn om te troosten, je op je gemak te stellen en je van zelfvertrouwen te voorzien. Muziek van Milow, voor iedereen.

Support: Milo Meskens

Tussen Meskens’ debuutsingle ‘Here With Me’ (2016) en de vooruitgeschoven single ‘Fool’ uit de langverwachte tweede plaat ligt vijf jaar. Is dat lang? Nee, maar het heeft Milo Meskens wél de ruimte en de tijd gegeven om zijn muzikaliteit helemaal te ontplooien en te verfijnen. Meer dan ooit profileert hij zich als een volbloed muzikant-met-grote-ambities, een van het kaliber dat zelf een studio bouwt, en voor zijn nieuwe plaat – dankzij een bewonderenswaardig werkethos – 300 songs bij elkaar schreef.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

"Milow blijft een eersteklas performer, die moeiteloos het dan weer wat naar voren gekomen oudere publiek om zijn vingers windt."

OOR