dinsdag 30 november 2021

Mick Flannery & Susan O’Neill (wordt verplaatst)

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

De Ierse songwriter met zijn prachtig doorleefde stem Mick Flannery maakt allesbehalve doorsnee songs. Samen met veelbelovende nieuwkomer Susan O’Neill maakte hij het waanzinnige album ‘In The Game’, dat werd geproduceerd door Tony Buchen (Courtney Barnett, Smashing Pumpkins oa). De lovende woorden waren niet van de lucht, ook in ons kikkerlandje: ‘Overweldigend mooi en puur.’ volgens Writteninmusic, en Heaven Magazine maakte ‘In The Game’ plaat van de week en noemde het ‘De mooiste duet-plaat die dit jaar zal verschijnen’.

 

Archief
  • € 13,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

De rode draad is de prachtig doorleefde stem van de Ier. Zijn talent voor songwriting werd bevestigd toen hij op negentienjarige leeftijd als eerste muzikant van Ierse afkomst ooit de International Songwriting Competition won in Nashville.

De mooiste duet-plaat die dit jaar zal verschijnen.

Heaven (plaat van de week)