vrijdag 30 september 2022

MICHELLE DAVID & THE TRUETONES

Van een zoektocht naar soul en R&B, naar vier prachtige gospel-inspired albums, MICHELLE DAVID & THE TRUETONES muzikale reis was een achtbaan. Het nieuwste album ‘The Gospel Session, vol 4’  is het meest kleurrijke en diverse album dat de band tot nu to gemaakt heeft. THE TRUETONES houden vast aan hun ware geluid maar blijft ook in ontwikkeling door op dit album meer op ontdekkingstocht te gaan… en dat klinkt mega goed. 30 september 2022 staat deze swingende band weer in PAARD!

Klinkt als Michelle DavidBluesgospelR&BSoul
Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

In de afgelopen vijf jaar hebben MICHELLE DAVID & THE TRUETONE, met succes, verschillende invloeden omarmd die zich uitstrekken van; traditionele gospel tot Afrofunk tot Soul & Calypso en Marokkaanse Gnawa. deze variaties resulteerde in vijf albums die de ontdekkingen van de reis perfect vastlegden. Het verlangen van de band is om mensen de ware boodschap van muziek te brengen: LIEFDE, EENHEID en SAMENHANG!

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Never change a winning team en kom maar door met Vol. 5.

 

Nieuwe plaat