zaterdag 17 oktober 2020

MAMIHLAPINATAPAI [VERPLAATST]

Op vrijdag 13 maart zou Mamihlapinatapai in PAARD de komst vieren van hun nieuwe album Maghía, maar toen kwam Corona. Het concert werd uitgesteld, maar door de huidige maatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om het feest te vieren voor meer dan 30 personen. Mamihlapinatapai baalt verschrikkelijk. De bandleden keken enorm uit naar het optreden, waarmee ze de komst van het nieuwe album eindelijk zouden vieren met iedereen die hierbij wil én hoort te zijn.

In overleg met PAARD is besloten om het optreden om een intiem concert met gesloten deuren te doen speciaal voor de donateurs die via crowdfunding het album mede mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast zal een nieuw optreden gepland worden in voorjaar 2021, zodat het album alsnog met iedereen gevierd kan worden.

De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected]

De show is verplaatst naar een nieuwe datum 6 maart 2021 > tickets 

 

 

cumbiaraggaeSpaansWorld
Archief
  • € 12,50
  • € 12,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 16:30
  • 17:00

*incl € 2,50 servicekosten

 

 

We omschrijven het als wereldmuziek. We halen onze inspiratie van over de hele wereld, we proberen van mensen zelf nieuwe muziekstijlen te leren. We proberen alles te leren en dan te mixen.

Luciano, Mamihlapinatapai