donderdag 21 oktober 2021

LEAFS

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Leafs was de jongste telg van Noah’s Ark ooit. Maar geheel terecht. De jonge superster vertolkte reeds rollen in goed bekeken series, heeft menig hit gemaakt en staat met zijn jonge leeftijd nog aan de voet van zijn carrière. De video ‘Race’ was voor Noah’s Ark de aanleiding om met Leafs in zee te gaan. Tegelijkertijd werd ook producer Ramiks onder de arm genomen, wat een vruchtbare samenwerking en bovenal vriendschap opleverde.

In mei 2017 verschijnt “FEALS”, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare nummer ‘Alright’. Eind 2017 volgt een tweede EP: ‘Adventures’, met daarop o.a. de singles ‘Mikado’ en ‘Mamacita’. De laatste werd een regelrechte hit.

Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vinden we terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore brengt, een die zijn weg vindt binnen een raamwerk van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Donderdag 21 oktober 2021 komt Leafs naar PAARD! Tickets zijn verkrijgbaar via de zwarte knop.

Klinkt als Sevn AliasHip Hop-Raptrap
Koop tickets
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Oktober 2018 kwam Leafs met het album ‘’Life Of A Teenage Rockstar’’ waarop o.a. de hits ‘My Ride’ en ‘SWISH’ te horen waren.

Om zijn succes nog iets beter uit te drukken, maakte hij samen met Jacin Trill het album ‘’BASED UNIVERSE’’ wat erg goed is ontvangen. ‘10+4’ behaalde 3 miljoenstreams, ‘Geheim’ meer dan 2 miljoen. Daarbij kwam ook een unieke 101Barz sessie die anders was dan al zijn voorgangers. Samen met Jacin gebruikte zij als allereerste autotune bij een sessie EN was de hele kamer met LED lampen verlicht. Die sessie haalde bijna 1 miljoen kijkers op en heeft veel publiciteit getrokken bij het Nederlandse publiek.

Eind september 2019 dropte Leafs zijn single ‘TOKIO’ wat een aanleiding was naar zijn nieuwste album. Hij is voor zijn album en de gelijknamige track naar zijn favoriete stad Tokio gereisd en heeft daar ook heel wat beelden geschoten voor de Tokio videoclip en een nieuwe serie genaamd ‘Leafs in Tokio’. Zijn album, Sensei, was al een succes vlak nadat het uit was. Met uitschieters de track ‘Young Patron’, zijn samenwerking met Lauwtje ‘Bel Mij’ , ‘Guapanese’ samen met JoeyAK en een samenwerking met Japanse superster KOHH. Bij de release van zijn nieuwe album kon een nieuwe onvergetelijke 101Barz sessie van Leafs niet missen.

Met zijn 18 jarige leeftijd kunnen we nog veel van Leafs verwachten in de toekomst. In 2020 heeft hij zich gefocust op een Engelstalige release, ‘Harakiri’. Daarnaast focust hij zich ook steeds meer op acteren, zo is hij al te zien in de YouTube serie ‘Vakkenvullers’.