Anne Claire de Breij
woensdag 20 februari 2019

LAVINIA MEIJER

‘UNTITLED 1’

Grensverleggende harpiste Lavinia Meijer geeft een speciale solovoorstelling in het PAARD. Voor ‘Untitled 1’ liet Lavinia Meijer zich inspireren door avant-garde artiest Laurie Anderson. Het resultaat is een spannende combinatie van muziek, live-visuals en spoken word. Iggy Pop en Freek de Jonge spraken speciaal voor deze voorstelling deze spoken-word stukken in, en de visuals werden verzorgd door Ruben Smit en Maarten Corbijn. Naast eigen werk speelt Lavinia tijdens dit seated concert muziek van Philip Glass, Bryce Dessner en nog veel meer. 

klassiekWe Are Public
Archief
  • € 25,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Van Carré tot Zuid-Korea, het Berliner Philharmonie tot Carnegie Hall, harpiste Lavinia Meijer geeft concerten over heel de wereld. Ze won talrijke prijzen, waaronder een Edison in 2012, en maakte verschillende albums die de gouden status kregen, én een platinum album . Ze werkte samen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson.

Opnamen van de succesvolle en zeer gedreven harpiste Lavinia Meijer doen altijd de oren spitsen. Door haar aanpak en repertoire, zeker.

– Maarten-Jan Dongelmans voor Gelderlander.nl

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur