donderdag 29 september 2022 8377

KRIS BERRY

De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry brengt met NOW (Namelessly Objectifying Wonder) één van haar meest persoonlijke muziekprojecten uit. Het album ontstond tussen Amsterdam, LA. en de komst van haar dochtertje Nasa. De rust, kracht en schoonheid van het ‘niks’ wil Berry in haar muziek, performance en visuele uiting terug laten komen. Alles is wat het is of lijkt te zijn. Je ziet deze pure en ongefilterde show bij PAARD!

Archief
  • € 18,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Als Caribisch-Nederlandse, geboren op Curaçao, is muziek altijd onderdeel geweest van haar leven. Omringd door lokale muziek en een rijke cultuur vol invloeden van Afrika tot Polen; gospelmuziek in Sunday School op St. Maarten, veel 90’s hip-hop en Country tijdens haar jeugd; de karakteristieke ‘Son Cubano’ – een favoriet van haar vader – de serieuze klanken van Nina Simone & Bobbie Gentry op haar oma’s stereo-installatie.

Die muzikale inspiratie is voelbaar op haar succesvolle album Berry Street (2017), opgenomen in Brooklyn, New York. Met het nummer Hold On heeft Kris de plaat op de online kaart gezet, met meer dan 24,5 miljoen streams en aan het begin een Gold Award voor de single.

Dit concert is in samenwerking met ProJazz.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Kris Berry neemt met haar lieflijke mix van rhythm & blues, country, jazz en Caribische invloeden alsnog een stukje zon mee naar het regenachtige Noord.

3voor12