donderdag 24 december 2020

KERSTMIS MET SMUTFISH [LIVESTREAM]

Sinds de oprichting van Smutfish is de band rondom zanger en songwriter Melle de Boer een populaire act in het Nederlandse americana circuit. De mooie teksten en de typische muziek matchen goed met het bijzondere stemgeluid van De Boer. Ouderwetse folky muziek met teksten die nieuwer existentialisme overdenken. Smutfish toerde al door het land in het voorprogramma van Daniel Johnston en speelde onder andere op Noorderslag, South By Southwest, Popkomm in Berlijn en op Crossing Border (waarvoor Melle traditiegetrouw de artwork levert). Op 24 december staat de band in PAARD met een unieke kerstshow, met gasten.

 

americanacountryfolkkerstlivestream
Archief
  • Livestreamticket €5
  • livestream online (vanuit PAARD)
  • 19:45
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

PAARD TV
Ervaar dit unieke optreden thuis vanaf de eerste rij! Vanuit meerdere hoeken wordt het concert geregistreerd en eenmalig live uitgezonden. Een ticket voor de livestream is slechts 5 euro.

Livestream tickets
Je kunt live inschakelen vanuit het comfort van je eigen bank. Nadat je een ticket hebt gekozen, ontvang je een 4-cijferige code op je telefoon. We raden aan om een eventuele adblocker uit te zetten en cookies te accepteren zodat je de schermen zonder problemen kan doorlopen. Na je aankoop ontvang je mail met onderstaand. Geen mail ontvangen, dan kun je ook gewoon onderstaand volgen.

Om de livestream te starten volg de volgende stappen:
– Log in op guts.events met behulp van je telefoonnummer. (Let op, je krijgt een verificatiecode op je telefoon dus zorg dat die bij de hand is)
– Kies de Livestream door op de naam te klikken.
– Dit is je ticket. In het groene vlak klik je op ‘Bekijk stream’. Dit kan vanaf de deur open tijd die vermeldt staat in het event op de website www.paard.nl. Het programma begint op de tijd die vermeldt staat bij start. Het is raadzaam iets eerder naar de stream door te klikken. Kom je er niet uit dan staat Guts een half uur voor de stream en tijdens de stream standby om te helpen via support.guts.tickets.
– Meer informatie over casten en andere streamtips vind je hier.

Let op: je kunt maar op 1 apparaat tegelijk ingelogd zijn. Als je op een ander apparaat inlogt wordt je automatisch uitgelogd op eerdere apparaten.