zaterdag 20 maart 2021

JULIAN SAS PLAYS JIMI HENDRIX [NIEUWE DATUM]

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 20 maart 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Op die datum vindt in PAARD een tribute aan ‘de gitarist der gitaristen’ plaats.

coverrock
Koop tickets
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

2020 is het jaar waarin we de vijftigste sterfdag van  – volgens velen – de ALLER-grootste gitarist aller tijden: Jimi Hendrix herdenken. Bij PAARD doen we dat op 20 maart met niemand anders dan Julian Sas. De band doet op geheel eigen wijze eer aan de muzikale held met een interpretatie van Jimi Hendrix’ die niet onderdoet voor de meester zelf.

In 2019 bewees Julian Sas dat wederom toen hij met zijn band een speciaal ingestudeerde Jimi Hendrix set speelde op een Woodstock Anniversary festival. Het was het absolute hoogtepunt van het festival.

Standvastig varen Julian Sas en zijn muzikale partners al bijna 25 jaar een eigen koers in het muzieklandschap. Eerlijke muziek vanuit hart en ziel, aldus de mannen. Vorig jaar kwam nieuwste album Stand Your Ground uit, een nieuw hoofdstuk voor de blues-rockers.

 

 

Het bruist en het kookt, maar ook de gevoelige noot ontbreekt niet. Met Fear of Falling , als één van de emotionele muzikale hoogtepunten.

Blues Magazine