vrijdag 18 maart 2022

JOSYLVIO X KEVIN X SEVN ALIAS

In verband met Corona maatregelen is deze show van 3 december 2021 verplaatst naar 18 maart 2022. Reeds gekochte tickets (met oude datum erop) blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Op voorhand wordt geschiedenis geschreven door de Nederlandse HipHop. De super rapformatie: Josylvio, Kevin en Sevn Alias verenigen zich voor de eerste keer on stage. Niemand pakte meer streams, gouden platen en platina’s dan deze drie grootmachten bij elkaar. Besef wat er te gebeuren staat als deze mannen samen komen voor een exclusieve show – inclusief band – die nog nooit eerder is vertoond. Het is nu of nooit. Ben je hier niet bij, dan zal je ermee moeten leven.. dus wees getuige en vertel het na!

hiphopRaptrapurban
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

JOSYLVIO
Josylvio is een begrip geworden in de Nederlandse hip hop scene en hij is een voorbeeld voor velen. Al jaren werkt hij hard om zijn Hella Cash-imperium uit te breiden en ook dat gaat meer dan prima. Van ‘Meest Gestreamde Artiest’ in 2018 en hits als “Westside”, “Waarom Zoeken Naar Liefde”, “Gimma” en “Catch Up”, tot aan meerdere nummer-1-albums, blijft Josylvio toch altijd dichtbij zichzelf en is hij absoluut niet meer weg te denken uit de hiphopwereld in NL. Er is geen twijfel over mogelijk dat hij nog hella veel in petto heeft voor de toekomst.

KEVIN
A.k.a. Slowflowanimal heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken en dit wordt geprezen. Juist met zijn kalme flows en verhalende lyrics, blijft hij zijn fans omver blazen. Het bewijs: zijn drie (van de in totaal vier uitgebrachte projecten) nummer-1-albums, “Lente” (2018), “Vrij” (2019) en “Animal Stories” (2020) . Daarnaast, ging “AS” platina en had Kevin dit jaar maar liefst twee Edison Pop-nominaties op zijn naam staan, waarvan hij de award in de categorie Best Hip Hop wist binnen te slepen. Kevin doet alles nog steeds in zijn eigen tempo, maar hij zit inmiddels zeker in een grote versnelling.

SEVN ALIAS
Sevn Alias begon zijn carrière met een kickstart toen hij nog maar 19 jaar was en al twee gouden platen behaalde met “Kifesh” en “Ma3lish”. Sindsdien is hij uitgegroeid tot één van de beste rappers in Nederland en kan ook niemand om zijn extreem hoge productiviteit heen – Sevn heeft namelijk al elf albums uitgebracht, is headliner geweest op grote festivals als Lowlands, WOO HAH!, Appelsap, Valhalla en TIKTAK, en heeft hij talloze hits gemaakt: “Gass”“Patsergedrag”, “In Amsterdam” en de Ajax-anthem “Herres” onder meer. Ook is Sevn zijn werkveld aan het verbreedden met Britse samenwerkingen, zoals op de remixes “Taste (Make It Shake)” van Aitch, en “Ain’t It Different” van Headie One ft. Stormzy & AJ Tracey.

  • JOSYLVIO

  • SEVN ALIAS

  • KEVIN

"Het trio waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. Nu kunnen we niet meer zonder..."

Artikel FunX