zaterdag 19 oktober 2019

JON ALLEN

Jon Allen heeft een warme stem met een ruw randje die wel eens wordt vergeleken met die van ‘John Waite’ en ‘Rod Steward’. Zijn soulvolle stem en elke noot die hij speelt verraad dat Jon is beïnvloed door blues, folk, jazz, roots en natuurlijk Beatle-style popmuziek. De Britse singer-songwriter bracht in 2018 zijn nieuwe album ‘Blue Flame’ uit, die volgens Blues Magazine :”die menig vrouwenhart zal laten smelten, of in het ergste geval, breken.” In 2010 stond Jon Allen al in Paard en op 19 oktober is hij terug!

folk/rocksinger-songwriterSoul
Koop tickets
  • € 20,00
  • € 20,00
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 15:30
  • 15:30

*incl € 2,50 servicekosten

Op zijn vijftiende ruilde Jon Allen zijn spelcomputer in voor een elektrische gitaar en een versterkertje, een super slimme zet. Op zijn zestiende schreef hij liedjes geïnspireerd door de Beatles en ging hij al gauw naar ‘The Liverpool Institute for Performing Arts.’ Toen hij naar Londen verhuisde kreeg hij de kans om te openen voor Damien Rice, KT Tunstall en Jose Gonzales en zo heeft Jon al eerder samen gewerkt met Paul Mccartney én speelde hij in het voorprogramma van Seal en Joe Bonamassa en Dire Straits. Ook mag hij Mark Knopfler tot een van zijn grootste fans beschouwen en stond Jon in 2010 nog op Pinkpop. Een aardig lijstje als je het ons vraagt, en in het najaar ‘gewoon’ te aanschouwen in de intieme setting van onze Kleine Zaal.

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur