dinsdag 14 december 2021

JOEP BEVING

CORONAMELDING Update 26 november: Zoals jullie ongetwijfeld begrijpen, hebben de net aangekondigde maatregelen gevolgen voor ons programma per zondag 28 november 2021. Wij zijn hard bezig om voor elke show een passende oplossing te vinden. Dit gaat in overleg met de artiest, dus geef ons even de tijd. Ticketkopers ontvangen van ons mail zodra er duidelijkheid is. Je hoeft dus niet zelf contact met ons opnemen. Verder plaatsen we het nieuws ook op de website en in het facebook event.

We hopen dat we je na de lockdown weer mogen ontvangen! Tot die tijd, stay safe!

 

Een eigenzinnige kijk op neo-klassiek is wat Joep Beving er op nahoudt. De componist lijkt evenveel inspiratie te halen uit Radiohead als uit Mahler. Een beetje minimalistisch, een beetje melodisch en vooral heel erg mooi. Beving is niet voor niets een van Nederlands populairste klassieke musici. Geliefd door liefhebbers van klassiek, maar ook door de die-hard X-Ray fanaten op Lowlands die een stukje rust zoeken in hun playlist. Op 14 december staat Joep Beving bij ons in de Grote Zaal.

De verplaatste shows van 6 en 7 april worden samengevoegd op deze nieuwe datum: 14 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig, alle kopers ontvangen mail. 

hedendaags klassiekminimalneo-klassiek
uitverkocht
  • € 27,50
  • Grote Zaal / Main Hall
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Toen Beving gedwongen moest stoppen met zijn studie aan het conservatorium begon de muzikant met een opleiding bestuurskunde, maar nooit is de piano weggeweest uit zijn leven. Wel is de kijk van de muzikant op het componeren veranderd. Waar het vroeger zaak leek zo veel mogelijk toetsen aan te slaan als fysiek haalbaar, is dit langzaamaan veranderd in een veel minimalistischere benadering. En met succes. Sinds Bevings eerste album in 2015 uitkwam heeft de componist veel op podia in verschillende landen gespeeld en zijn verschillende festivals als Lowlands en Down The Rabbit Hole aangedaan.

En dat is ook wat Joep Beving met zijn muziek wil: het moet mensen raken, op een toegankelijke manier.

3voor12, op Best Kept Secret