zondag 20 februari 2022

JETT REBEL

JETT REBEL: PRE-APOCALYPSE PARTY TOUR

Zodra clubs en zalen bruisen van activiteit is ook Jett Rebel van de partij. Met een nieuw album op zak (vanaf 20 augustus in de winkels) en de song “Love Right Now’ die al maanden niet van de radio is te branden. Omdat we ook dát nodig hebben met z’n allen: liefde.

Deze hoopvolle song plus acht andere typische Rebel-pareltjes zijn terug te vinden op ‘Pre-Apocalypse Party Playlist’, een album dat Jett Rebel schreef alsof de rest van de wereld niet bestond, en de verwachtingen van die wereld evenmin. Een album dat alles meedraagt dat hij in zijn leven heeft geleerd. Dat alles vertegenwoordigt waar hij van houdt, dat hij is. 20 februari 2022 is hij te zien in PAARD!

funkrockSoul
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

‘Pre-Apocalypse Party Playlist’ heeft een glashelder vertrekpunt: ‘Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat. En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd. Zodoende verwacht een continue super funky energiestoot met genres zoals soul, rock en funk als een mix er door heen geblend.

Jett Rebel en zijn band hebben er zelf ook meer dan een jaar op moeten wachten dus reken maar dat de vonken er vanaf zullen vliegen tijdens de Apocalypse Party Tour want ja… we mogen weer. Eindelijk.

"Het plezier spatte bij elk nummer meer van het podium af en dit sloeg over op het publiek"

Lisia Leurdijk – Maxazine