zondag 11 december 2022

JAN AKKERMAN 75

In de jubileumshow Walk of my Life staan Jan Akkerman en zijn lange muzikale loopbaan van zo’n zestig jaar centraal. Van de songs van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters en Brainbox, de wereldhits van Focus tot de solostukken van zijn laatste album Close Beauty. Met een meer dan voortreffelijke band – Coen Molenaar (toetsen), Marijn van den Berg (drums) en David de Marez Oyens (bas) – doet de gitaargrootmeester eer aan alle hoogtepunten uit zijn imposante internationale carrière!

BluesJazzrock
Koop tickets
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 15:30
  • 16:00

*incl € 2,50 servicekosten

In 1973 werd Jan Akkerman door de lezers van het Briste muziekblad Melody Maker tot de Beste Gitarist ter wereld verkozen. Deze blijk van erkenning bracht hem wereldroem. De eigenzinnige Amsterdammer is echter nooit op zijn lauweren gaan rusten, maar bleef zich verder ontwikkelen. Ook live geniet het publiek over de hele wereld nog steeds van zijn sublieme techniek, zijn unieke gevoel voor timing en harmonie én zijn vermogen om jazz, rock, blues, dance en klassieke muziek schijnbaar achteloos te combineren.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Jan Akkerman is a real hero of mine.

Brian May