zaterdag 26 december 2020

JAIRZINHO KERSTSPECIAL

PAARD is voorlopig even dicht voor publiek, maar gelukkig gaan we weer open in het nieuwe jaar. We zijn momenteel hard aan het werk om zo veel mogelijk via Livestream door te laten gaan. Ervaar dus jouw favoriete optredens thuis vanaf de eerste rij!

Heb je een ticket voor een show in de komende periode? Dan ontvang je spoedig een mailtje met meer informatie.

Op tweede kerstdag komt artiest en labeloprichter, Jairzinho, naar PAARD met een speciale kerstshow. Een programma met de focus op de vrouw. Samenwerkingen met krachtige vrouwen als: Berget Lewis, Sharon Doorson, Quessswho, Melissa Lopes, Roxy Rosa en Dylisa, komen allemaal langs. Om te inspireren en om vreugde te brengen in de vorm van muziek. Op 26 december staat Jairzinho met zijn kerstprogramma in de Grote Zaal.

Deze show is uitverkocht! Maar je kunt op inschakelen via livestream:
Livestream

hiphoplivestreamurban
Archief
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:30
  • 21:00

Jairzinho is een van de oprichters van het label Rotterdam Airlines, waarop onder andere Kevin, Sevn Alias en Josylvio op verschenen. Daarnaast is hij zelf ook rapper en acteur. De veelzijdige artiest had eerder succes met zijn debuut-EP ‘Gouden Plaat’ die de platina status bereikte en stond hij op een hoop featurings (bij bijvoorbeeld: Snelle, Sevn Alias en Gers Pardoel) waarmee de streamingcijfers van Jairzinho ontzettend hoog zijn.