zaterdag 26 december 2020

Jairzinho Kerstspecial [LIVESTREAM]

Op tweede kerstdag komt artiest en labeloprichter, Jairzinho, naar PAARD met een speciale kerstshow. Een programma met de focus op de vrouw. Samenwerkingen met krachtige vrouwen als: Sharon Doorson, Quessswho, Melissa Lopes, Roxy Rosa en Dylisa, komen allemaal langs. Om te inspireren en om vreugde te brengen in de vorm van muziek.

Op 26 december schakel je LIVE in bij Jairzinho met zijn kerstprogramma vanuit de Grote Zaal. Tickets €5,-

hiphoplivestreamurban
Archief
  • €5,00
  • livestream online (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Jairzinho is een van de oprichters van het label Rotterdam Airlines, waarop onder andere Kevin, Sevn Alias en Josylvio op verschenen. Daarnaast is hij zelf ook rapper en acteur. De veelzijdige artiest had eerder succes met zijn debuut-EP ‘Gouden Plaat’ die de platina status bereikte en stond hij op een hoop featurings (bij bijvoorbeeld: Snelle, Sevn Alias en Gers Pardoel) waarmee de streamingcijfers van Jairzinho ontzettend hoog zijn.

Livestream tickets
Je kunt live inschakelen vanuit het comfort van je eigen bank. Nadat je een ticket hebt gekozen, ontvang je een 4-cijferige code op je telefoon. We raden aan om een eventuele adblocker uit te zetten en cookies te accepteren zodat je de schermen zonder problemen kan doorlopen. Na je aankoop ontvang je mail met onderstaand. Geen mail ontvangen, dan kun je ook gewoon onderstaand volgen.

Om de livestream te starten volg de volgende stappen:
– Log in op guts.events met behulp van je telefoonnummer. (Let op, je krijgt een verificatiecode op je telefoon dus zorg dat die bij de hand is)
– Kies de Livestream door op de naam te klikken.
– Dit is je ticket. In het groene vlak klik je op ‘Bekijk stream’. Dit kan vanaf de deur open tijd die vermeldt staat in het event op de website www.paard.nl. Het programma begint op de tijd die vermeldt staat bij start. Het is raadzaam iets eerder naar de stream door te klikken. Kom je er niet uit dan staat Guts een half uur voor de stream en tijdens de stream standby om te helpen via support.guts.tickets.
– Meer informatie over casten en andere streamtips vind je hier.

Let op: je kunt maar op 1 apparaat tegelijk ingelogd zijn. Als je op een ander apparaat inlogt wordt je automatisch uitgelogd op eerdere apparaten.