donderdag 7 oktober 2021

INGE VAN CALKAR

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Weten waar je goed in bent en daar serieus werk van maken, dat is waar Inge van Calkar mee bezig is sinds ze het ‘electronica licht’ zag. Waar haar muziek eerder een indie-flair had schoof haar muziek meer en meer richting electropop. De kwetsbaarheid van haar debuut maakt plaats voor een veelkleurige en sensuele stage-presence, als een soort Kylie Minogue meets Garbage. Op 7 oktober hoor deze nieuwe synthpop sound met een scherp randje live in PAARD.

singer-songwritersynthpopWe Are Public
Archief
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

In 2019 vulde ze tijdens Eurosonic Air met gemak de Grote Markt in thuisstad Groningen. Live weet ze te overtuigen vanwege haar energie. Een extra vermelding verdient haar eigen lichtshow met staande ledlampen, die zijn geprogrammeerd op de muziek.

Met de zomerhit Touchdown (2019), dat Topsong werd bij NPO Radio 2, heeft haar muziek zijn gezochte vorm gevonden, tezamen met een geheel nieuwe in het wit gehulde stage-presence . En met haar nieuwste plaat Full Color is de veelkleurigheid van ‘La Dama Bianca’ in alle toonaarden te horen.