zondag 13 oktober 2019

HERFSTFEST KIDS

Speciaal voor de kleintjes (6-12 jaar) is er voorafgaand aan Herfstfest Drumfestival ‘Herfstfest KIDS‘: een interactief kinderprogramma van een uur waar bij kids ook meteen zelf aan de slag gaan met de basis beginselen van het drummen! Ideaal voor kids om kennis te maken met de wereld van drums & percussie!

Entree is slechts € 2,50 maar dienen wel van te voren besteld te worden, i.v.m. materialen voor de kids om op te spelen. Dit kan t/m 11 oktober! Let op het ticket voor Herfstfest Kids geeft geen toegang voor het Herfstfest festival.  Wil je daarna nog het hele festival bezoeken, dan kun je hier je Herfstfest ticket aanschaffen.

Archief
  • € 2,50
  • Kleine Zaal
  • 12:30
  • 12:30

*incl € 2,50 servicekosten

Herfstfest in het PAARD Den Haag is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Een spectaculaire dag met optredens en workshops door vele topdrummers in de Grote Zaal, Kleine Zaal én het Podiumcafé, een drumbeurs, snelheidswedstrijden en give-aways. Het drumfestival van drummer Koen Herfst beleeft dit jaar zijn vijfde editie en is uitgegroeid tot het grootste drumfestival van de Benelux.

Het programma van Herfstfest 2019 is bekend!

Dennis Chambers // Ian Matthews // Richard Spaven // Lucas van Merwijk // Michael Schack // Mira Burgers // Drumduo’s Jeroen Vrolijk & Eddy van Dongen + Vernon Chatlein & Koen Herfst // DrumDemons met Cesar Zuiderwijk // Uitreiking Slagwerkkrant Poll Awards // Herfstfest Kids // Herfstfest Anthem Contest