zondag 13 oktober 2019

HERFSTFEST 2019

Herfstfest in het PAARD Den Haag is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Een spectaculaire dag met optredens en workshops door vele topdrummers in de Grote Zaal, Kleine Zaal én het Podiumcafé, een drumbeurs, snelheidswedstrijden en give-aways. Het drumfestival van drummer Koen Herfst beleeft dit jaar zijn vijfde editie en is uitgegroeid tot het grootste drumfestival van de Benelux.

De eerste naam voor Herfstfest is de Amerikaanse drummer DENNIS CHAMBERS, die heeft gespeeld met o.a. Santana, George Duke, Brecker Brothers, Mike Stern en John Scofield, komt op zondag 13 oktober naar Den Haag voor een clinic.

Koop tickets
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 12:30
  • 12:30

*incl € 2,50 servicekosten

Dennis Chambers begon met drummen toen hij vier jaar oud was and speelde al op zijn zesde in diverse nachtclubs in de buurt waar hij opgroeide, Baltimore (USA). Hij speelde op vele Sugar Hill releases en voegde zich op zijn 18e bij Parliament/Funkadelic. In 1986 werkte hij voor het eerst samen met de John Scofield band en sindsdien heeft hij met de grootsten der aarden in de jazz-fusion gespeeld. Ook tourde hij intensief met Santana. Hij is veelvuldig uitgeroepen tot beste funk en electric-jazz drummer door Modern Drummer Magazine en is inmiddels een levende drumlegende, die je op Herfstfest van dichtbij in actie kunt zien!