zondag 11 oktober 2020

HERFSTFEST [Uitverkocht]

Herfstfest beleeft dit jaar zijn 6e editie. Het grootste drumfestival van de Benelux gaat bij deze speciale editie in een verkleinde vorm toch door. Op zondag 11 oktober brengt het festival topdrummers uit de Benelux naar PAARD. Met dit jaar onder anderen:

Mario Goossens // Cesar Zuiderwijk // Emmanuel Afriyie // Mira Burgers // Ilse Hofma // Koen Herfst.

Voor het festival zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Alle bezoekers zitten op veilige afstand van elkaar op vaste stoelen. Voor meer informatie over PAARD en de Covid-19 maatregelen, klik hier.

Het festival wordt geopend door jong talent en na het succes van ‘Herfstfest KIDS’ vorig jaar komt hier zeker ook een onderdeel van terug. Daarnaast worden ook de Slagwerkkrant Poll Awards uitgereikt op het podium van de Grote Zaal van het PAARD.

drumsfestivalpercussie
Archief
  • € 17,50
  • € 17,50
  • Grote Zaal
  • 12:00
  • 12:00

*incl € 2,50 servicekosten

Mira Burgers speelde zich eerder al in de kijker bij de videocontest en wist vorig jaar iedereen te verbazen met haar zeer volwassen clinic. Inmiddels speelt ze bij The Cool Quest en heeft ze mede dankzij Herfstfest diverse endorsement deals!

Emmanuel Afriyie, ook wel bekend als ‘ELS’ is een uiterst gedreven en getalenteerde jonge drummer. Hij won twee jaar geleden de Herfstfest videocontest en is nu zonder twijfel een van de populairste jonge drummers van het moment. Hij speelt o.a. bij Frenna.

Ilse Hofma is de drijvende kracht achter Wulf, waarmee ze afgelopen zomer alle festivals plat speelde.

Koen Herfst speelt o.a. bij Vandenberg en Armin van Buuren en is onlangs door de lezers van de Slagwerkkrant alweer voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hardrock/Metal Drummer’ van de Benelux.

Cesar Zuiderwijk van Golden Earring van Mario Goossens van Triggerfinger hebben samen de nieuwe band SLOPER opgezet. Een band met 2  drummers! Hoe dat werkt en hoe dat klinkt laten ze zien op Herfstfest.

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Het blijft verrassend hoe muzikaal en dynamisch Herfst’s imponerende uitbarstingen zijn.

Bouke Bijlsma en Erk Willemsen