zondag 6 december 2020

HANNAH MAE

Little Things Tour 2020

Met het succes van Taylor Swifts laatste plaat; Folklore, is bevestigd wat we allemaal eigenlijk wel wisten. Countrypop is weer helemaal terug naar de mainstream. Het is weer okee om te zwijmelen over mooie liedjes gezongen door jongens en meisjes met diepe gronden. Zo ook met Hannah Mae, de jonge zangeres uit Emmen die onder de vleugels van Ilse DeLange muziek maakt in het straatje van Kacey Musgraves en, de eerdergenoemde, Taylor Swift.

Op 6 december staat Hannah Mae in de Grote Zaal met haar Little Things Tour 2020. Een tour met seated concerts die de Drentse door het hele land brengt. Allemaal rondom haar laatste single ‘Little Things’ waarin de kleine dingen van het leven – en daarmee vaak de mooiste – bezongen worden.

 

Klinkt als Een piepjonge Taylor Swift met country on her mindcountrycountrypopfolkRootssinger-songwriter
Koop tickets
  • € 17,50
  • € 17,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Hannah Mae is getekend op het label ‘Sparks Records’ van Ilse DeLange, die de jonge zangeres een hoop mogelijkheden heeft gegeven. Zo zijn al een aantal bekende televisieprogramma’s, zoals Jinek en Tijd voor MAX, aangedaan en zong Hannah Mae voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. In Nashville schreef de Drentse het lied ‘Little Things’ samen met Matthew en Rob Crosby, van The Common Linnets. Het nummer is gebaseerd op de gedachte dat de kleine dingen des levens alles mooier maken, en dat is een mooie gedachte.

Veilig concertbezoek in PAARD
Via Veiligheidsregio Haaglanden is bekend geworden dat het programma in PAARD de komende tijd door kan gaan met de capaciteit van maximaal 130 personen. Dit betekent dat onze shows in de Grote Zaal ongewijzigd plaats kunnen vinden. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht. Ook gelden er een aantal nieuwe regels: mondkapjes zijn verplicht in het pand (behalve op de zitplaats), onze horeca stopt om 21:30 met uitserveren omdat er na 22:00 geen consumpties meer mogen worden genuttigd. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Hannah maakt van Drenthe heel even het Tennessee van Nederland.

3voor12 Drenthe