zondag 4 juli 2021 8374

HANNAH MAE [publiek]

Met het succes van Taylor Swifts laatste plaat; Folklore, is bevestigd wat we allemaal eigenlijk wel wisten. Countrypop is weer helemaal terug naar de mainstream. Het is weer okee om te zwijmelen over mooie liedjes gezongen door jongens en meisjes met diepe gronden. Zo ook met Hannah Mae, de jonge zangeres uit Emmen die onder de vleugels van Ilse DeLange muziek maakt in het straatje van Kacey Musgraves en, de eerdergenoemde, Taylor Swift.

Op 4 juli staat Hannah Mae in de Grote Zaal met haar Little Things Tour. Een tour met seated concerts die de Drentse door het hele land brengt. Allemaal rondom haar laatste single ‘Little Things’ waarin de kleine dingen van het leven – en daarmee vaak de mooiste – bezongen worden.

Klinkt als Een piepjonge Taylor Swift met country on her mind.countrycountrypopfolkRootssinger-songwriter
Archief
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00

Hannah Mae is getekend op het label ‘Sparks Records’ van Ilse DeLange, die de jonge zangeres een hoop mogelijkheden heeft gegeven. Zo zijn al een aantal bekende televisieprogramma’s, zoals Jinek en Tijd voor MAX, aangedaan en zong Hannah Mae voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. In Nashville schreef de Drentse het lied ‘Little Things’ samen met Matthew en Rob Crosby, van The Common Linnets. Het nummer is gebaseerd op de gedachte dat de kleine dingen des levens alles mooier maken, en dat is een mooie gedachte.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

Hannah maakt van Drenthe heel even het Tennessee van Nederland.

3voor12 Drenthe