donderdag 15 maart 2018 8364

Haags Pop Debat 2018

Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen, dus kom vroeg als je zeker wil zijn van een zitplaats. 

De stad van Vrede, Recht en Rock-‘n-Roll, beatstad, slaapstad achter de duinen, dé popstad van Nederland en tot in Detroit staan we bekend om de ‘West Coast Sound of Holland’. Er zijn genoeg labeltjes gehangen aan Den Haag en haar muziekscene. Maar, hoe zien de Haagse politieke partijen popmuziek in Den Haag?

Voor aanvang van dit debat zal in de foyer de ondertekening van het ‘Samenwerkingsconvenant Popprogrammering Den Haag’ plaatsvinden. Met dit convenant bezegelen DMC/Zuiderstrandtheater) en PAARD hun ambitie om in de toekomst een sterke popprogrammering in Den Haag neer te zetten. Iedereen die graag ooggetuige wil zijn van de beklinking om nog meer mensen gelukkig te maken met mooie muziek, is van harte welkom om 19:00 in de foyer van Paard! Lees er hier meer over. 

Wethouder Joris Wijsmuller over het convenant:
“Den Haag is de popstad van Nederland. Met het nieuwe OCC krijgt Den haag straks een prachtig podium voor cultuur voor heel Den haag. Natuurlijk hoort daar dus ook pop bij, pop van het hoogste niveau: dus van het Paard.”

Archief
  • Beperkt aantal zitplaatsen
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezing 2018 gaan diverse partijen in het PAARD met elkaar in de debat over Den Haag, popmuziek en aanverwante zaken. Van geluidsnormen tot popopleidingen, van poppodia tot een overdaad aan gitaarmuziek. Hoe ziet jouw partij popmuziek in de stad?

Debatleider: Michiel Breedveld
Aanwezig zijn: D’66, VVD, CDA, SP, PVDA, Partij van de Dieren, Groenlinks, Haagse Stadspartij en Groep de Mos

Weten welke lokale politieke partij het beste past bij uw standpunten op het gebied van kunst en cultuur? Doe de stemwijzer via:  https://www.decultuurwijzer.nl/