donderdag 17 juni 2021

GROWN GEORGE [LIVESTREAM ONLY]

Grown George is een veelzijdige Engelstalige artiest, opgegroeid in Rotterdam.

Al vanaf jonge leeftijd is hij geïnteresseerd in de wereld van film en deze interesse is ook een van de grootste inspiratiebronnen voor zijn muziek. De luisteraar wordt meegenomen naar een andere wereld, zorgvuldig geproduceerd door George en zijn team van We Don’t Care. Deze wereld wordt vormgegeven met verschillende audiovisuele projecten, waarmee hij de afgelopen tijd indruk maakte. Zijn luisteraars komen vanuit de hele wereld, van de V.S. en Duitsland tot aan Rusland. 17 juni 2021 is hij te zien via de livestream in PAARD!

Rap
Archief
  • Meld je nu gratis aan voor de livesream en ontvang de link in de mail.
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00

Onlangs volgde na verschillende eerdere projecten de afgelopen jaren  zijn debuut. “The Madness!” is een album waar Grown George de afgelopen drie jaar aan heeft gewerkt en verscheen op 14 mei.

Op single “Swimming” werkt George samen met Grammy genomineerde producer & recording artist Pyrex, een bekend lid van het Atlanta based collectief  808 Mafia, dat al produceerde voor artiesten als Future, Migos en Drake. Eerder bracht hij al “This Ain’t That” uit met een feature van de Amerikaanse artiest BADGER.

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.