vrijdag 16 december 2022 8377

GARE DU NORD

Gare du Nord bestaat 20 jaar en viert dit onder andere met een optreden in PAARD op 16 december. Vier jaar geleden nam de band afscheid van het publiek maar keert nu – speciaal voor alle fans – eenmalig terug met: Gare du Nord Encore – 20th anniversary tour!

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Klinkt als S-Tone Inc, De-Phazz, Jazzamor
Archief
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt is Gare du Nord uitgegroeid tot een energieke liveband die garant staat voor volle zalen. Uiteraard staan hits als ‘You’re My Medicine’, ‘We Still Grow’ en ‘Beautiful Day’ op de setlijst, en speciaal voor deze tour bevat de show ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld

Gare du Nord has been a Dutch quality product since the beginning of this century, which has reached the clubs worldwide

Hifi