maandag 17 juli 2023 8380

FAT FREDDY’S DROP

Louis Baker

Op 17 juli 2023 betreden de grootheden van Fat Freddy’s Drop de bühne van de Grote Zaal. De zevenkoppige formatie uit Wellington, Nieuw-Zeeland, neemt je mee op een ontspannende reis langs dub, reggae, soul, jazz en blues. Via het zijdezachte stemgeluid van zanger Dallas Tamaira smelten de genres samen in een zwoele dansbare mix.

Archief
  • € 40,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 3,00 servicekosten

Fat Freddy’s Drop is begonnen als jamband en de insteek van vrij muziek maken heeft het collectief nooit verloren. Op het podium houden de bandleden ervan om nummers een nieuwe draai te geven en laten ze zelfs volledig nieuwe nummers ontstaan in het moment.

Support: Louis Baker
Louis Baker is ongetwijfeld een van de meest soulvolle stemmen uit het muzikale landschap Aotearoa, Nieuw-Zeeland. Zo heeft hij in 2021 zijn tweede album Love Levitates uitgebracht. Een album over vriendschap, liefde en observatie die zijn kenmerkende soul naar een helder en nieuw territorium brengt.

 

Anyone who finds themselves at a Fat Freddy’s Drop concert, no matter how they’re feeling beforehand, can’t help but lose themselves in the atmosphere the band delivers.

Themusic