DOUWE BOB

vrijdag 23 februari 2024 2024

Rusten is niks voor Douwe Bob, een wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is hij teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon. Op 23 februari keert Douwe Bob terug naar PAARD!

Pop/Rock
archief
  • €28,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Zijn nieuwste single This World Is Our Home, gaat over je thuis voelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt. Na het rootsy Americana album Born ToWin Born To Lose (2021) nu weer een echte pop plaat.

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award en drie keer met een Edison. Dit najaar viert hij zijn 10-jarig jubileum en is hij te zien in het TV programma De Beste Zangers.

Support: Melle

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Melle staat bekend om zijn eerlijke en organisch klinkende liedjes. In zijn muziek zingt hij met grote passie over zijn liefde en verlies. Hij brengt vaak een troostende boodschap gecombineerd met melodieën die in je hoofd blijven hangen. Melle vertelt dit allemaal in zeer persoonlijke teksten. Geïnspireerd door artiesten als Phoebe Bridgers en Sufjan Stevens. Melle is het best te plaatsen in het indie-pop/folk genre.