DOUBLE BILL: DONNA BLUE + CAPE SLEEP

Indie-popband en indie-folk/rockband Double-Bill show

woensdag 30 oktober 2024

De bands Donna Blue en Cape Sleep slaan de handen ineen voor een nieuwe Double-Bill show in PAARD! Op 30 oktober 2024 zijn deze indie-popband en indie-folk/rockband te horen in de Kleine Zaal!

Met een Double Bill combineren we twee acts waarvan wij denken dat ze muzikaal perfect bij elkaar passen. Twee hoofdacts betekenen dubbel zoveel ontdekkingen en dubbel zoveel plezier.

indie folk indie-pop indie-rock
koop tickets
  • €21,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Cape Sleep

Cape Sleep is de nieuwe band van de Nederlandse artiest Kim Janssen, die eerder drie albums onder zijn eigen naam uitbracht. Het nieuwe album ‘Video Days’, dat op 23 februari 2024 is uitgebracht, is het debuut van Cape Sleep en vormt een lofzang op de popcultuur uit het verleden.

Onder de nieuwe naam Cape Sleep omarmt Kim zijn wens om in een band te spelen, omringt door muzikanten en vocalisten. Met het album ‘Video Days’ doet hij een stap weg van zijn autobiografische liedjes, en deelt hij sprookjesachtige verhalen vol met personages die van plaats naar plaats zwerven. Cape Sleep neemt je mee in de werelden van de liedjes alsof je een theater binnenstapt.

Donna Blue

Donna Blue weet je te verleiden met hun noir-romantische geluid. Twangy gitaren en sensuele zang voeren je mee naar een wazige Côte d’Azur of een oude spionagefilm uit de jaren ’60.

Van een dromerige toestand naar weelderige zintuiglijke opwinding bewegend, nodigt het duo achter Donna Blue je uit in een korrelig, filmisch rijk. Voor wie deze uitnodiging aanneemt, is de beloning verleidelijk: de twang van jangly gitaren, sensuele zang, koelte en fluwelen gordijnen die een mysterieus parallel universum verbergen. Eenmaal binnen wil je je overgeven aan hun noir-romantische geluid.

DOUBLE BILL: DONNA BLUE + CAPE SLEEP

woensdag 30 oktober 2024

koop tickets