zaterdag 29 februari 2020

DOTAN

Na een jaar van stilte maakt singer-songwriter Dotan een comeback. Met nieuwe singles ‘Numb’  & ‘Letting Go’ blikt Dotan terug op de afgelopen tijd. De muziek ligt hem nauw aan het hart en het is een ander geluid dan we van de muzikant gewend zijn. Het is persoonlijk, pril en verrassend, maar het meeste van alles: een schone lei. Op 29 februari 2020 staat hij in de Grote Zaal in PAARD.

popsinger-songwriter
Archief
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:45

*incl € 2,50 servicekosten

Van de stempel 3FM’s Serious Talent in 2011 naar gevestigde naam in de muziekwereld is Dotan geen onbekende binnen Nederlandse poppodia. Hij liet al eerder zijn talent horen in de kleine én de grote zaal van PAARD. Na zijn studioalbums ‘Dream Parade’ & ‘7 Layers’ en een heleboel controversie, komt Dotan nu met nieuwe muziek. Én een nieuwe tour.

Support: Nick Wilson
De Engelse Nick Wilson zal Dotan’s voorprogramma verzorgen. De singer-songwriter kijkt op naar Harry Styles en dat hoor je ook in zijn liedjes. Zijn laatste single ‘Let Me Hold You’ was onlangs gefeatured in de Populaire Britse realityshow Love Island, en zijn onlangs uitgekomen videoclip voor ‘Say It Now’ is al meer dan 100.000 keer op YouTube bekeken.

"Het is alweer vier jaar geleden dat ik mijn laatste tour in Nederland deed en ik heb er meer zin in dan ooit. Ik kan niet wachten om in deze prachtige zalen te spelen en te laten horen waar ik zo hard aan heb gewerkt."

Dotan