DIRE STRAITS EXPERIENCE

zondag 21 mei 2023 2023

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten….. Maaaaarr dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties.

‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep. Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspron-kelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swingMoney for nothing, Private investigations, the legend is alive!

Voor liefhebbers van Dire Straits
archief
  • €38,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent.

De leden van The Dire Straits Experience hebben formidabele muzikale records en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek.

“ “Dit moet je gezien hebben om te geloven. Dit moet je gevoeld hebben....deze ervaring, deze Dire Straits Experience”. “

De krant van West-Vlaanderen