woensdag 9 november 2022 8377

DE LA SOUL [GEANNULEERD]

DJ ROCKID

Deze show is helaas geannuleerd vanwege gezondheidsproblemen. De ticketkopers ontvangen vandaag (8 november) een mail. Niks ontvangen na vandaag? Neem dan contact met ons op via [email protected] 

Mirror, mirror on the wall Tell me, mirror, what is wrong? Can it be my De La Clothes Or is it just my De La song?

Een van de meest legendarische hiphopformaties uit de jaren 90 komt in 2022 naar PAARD! De La Soul zorgde eind jaren tachtig voor een doorbraak in de muziek met hun debuutalbum 3 Feet High and Rising en scoorde sindsdien talloze hits als Me myself and IRing ring ring (Ha ha hey), en werkte samen met vele grote artiesten als Chaka Khan, Redman en niet te vergeten J Dilla. De La Soul wordt in één adem genoemd met namen als A Tribe Called Quest, Queen Latifah en Jungle Brothers, en mag zich rekenen tot een van de meest geliefde hiphopformaties aller tijden.

Dit is je kans om één van de originators van hiphop te zien, live in PAARD op 9 november 2022!

Klinkt als A Tribe Called Quest
Archief
  • € 38,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:30

*incl € 3,00 servicekosten

Support: DJ Rockid
Draaitafels zijn voor DJ Rockid instrumenten. Vanaf zijn 16e raakte hij in de ban van het “scratchen” en vertegenwoordigde Nederland 5 jaar lang op de DMC-wereldkampioenschappen. Z’n hiphop roots klinken door in alles wat hij doet, of hij nou house plaat released op een Brits label, opent voor Amerikaanse hiphop grootheden op Nederlandse poppodia of een festival rockt..turntablism zit in zijn vezels.

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

De formatie uit Long Island organiseert een vrolijk feest met frisse deuntjes die elke verleiding trotseren om ze als een 'erfgoed'-act te bestempelen

The Guardian