zondag 3 oktober 2021

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

 

”DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG POMO TOUR (POST MODERN)
GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIGDE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN UW GARDEROBE
EEN WITTE SENSATIE.
DRESSCODE WIT”

hiphopnederhopRap
Archief
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

De Jeugd van Tegenwoordig, liefkozend De Jeugd genoemd, is een Nederlandse hiphopgroep die de handen niet omdraait voor teksten zo droog als de maan en beats waarvan je gaat watertanden als een nijlpaard. In 2005 braken Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en vaste producer Bas Bron door met de mega hit ‘Watskeburt?!’ en sindsdien is de spreekwoordelijke beer los. We zijn inmiddels al flink wat jaren verder en de Jeugd is een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. Ze staan veelvoudig op Pinkpop en Lowlands en behoren zelfs tot de line-up van Werchter. Inmiddels zijn er al een hele hoop albums afgeleverd met een flink aantal hits. Sterrenstof, Buma in m’n zak, Hollereer, Shenkie, Wopwopwop, De Formule, Manon… moeten we nog even doorgaan?

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar deze nieuwe datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Niks ontvangen, stuur dan een mailtje naar [email protected] Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

 

'k heb je gemist

De Jeugd van Tegenwoordig