zondag 3 juni 2018

DAVID BENJAMIN

Hij studeerde aan de filmacademie maar besloot het helemaal anders te doen. In 2014 maakte singer-songwriter David Benjamin de beste keuze van zijn leven: hij ging vol gas voor muziek maken. David won in 2015 de 3FM talent award voor ‘Can’t Get My Head Around Loving You’ en het nummer ‘Crazy’, met DJ-Producer Lost Frequencies, werd een wereldwijde hit.

 

Archief
  • € 5,00
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Van jongs af aan ambieerde David Benjamin al een carrière op de planken. Toen hij pas net gitaar kon spelen, gaf hij al een optreden op de middelbare school. Jack Johnson, John Mayer en Coldplay inspireerden hem en hij begon zijn eigen liedjes te schrijven, waar hij heel goed in bleek te zijn.

Anno 2018 heeft hij maandelijks 350.000 luisteraars van over de hele wereld op Spotify, en met zijn eerste twee singles ‘Friends’ en Can’t Get My Head Around Loving You’ behaalde hij meer dan 10 miljoen streams. Dat David Benjamin een veelbelovend talent is, is één ding wat zeker is. Wij zijn dan ook blij hem te gast te hebben in Paard.

Support: GUS
Support voor deze avond is gitaarvirtuoos GUS! Hij werd geboren in Chicago, USA, maar verhuisde op 8-jarige leeftijd naar Nederland. De collectie elektrische gitaren van zijn vader, grepen op jonge leeftijd gelijk zijn aandacht en al snel jamde hij elke dag met zijn tweelingbroer. Iemand die is opgegroeid met zijn gitaar, en geboren met zoveel talent bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Tegenwoordig produceert hij bij Vice en MassiveMusic, die op hun beurt muziek verschaffen voor wereldwijde documentaires en reclame campagnes. Binnenkort verhuist hij terug naar de USA om het helemaal te maken. Zorg dus dat je lekker op tijd komt om deze toekomstige wereldartiest in een intieme setting mee te maken!