zondag 13 september 2020

DAVID BENJAMIN [Nieuwe datum]

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van 19 april 2020 naar 13 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.


David Benjamin hing de filmcamera in 2014 aan de wilgen en besloot het over een andere boeg te gooien. De studie aan de filmacademie werd opgezegd en de muzikantendroom werd nagejaagd. Nu, zes jaar later is gebleken dat dit niet voor niets is geweest. Met Lost Frequencies samen wordt een wereldhit gescoord en er wordt een 3fm Award gewonnen. Dit allemaal een tijdje wel een tijdje terug. Nu is David Benjamin terug met een nieuw album op zak en een hoop goede moed. Op 13 september staat de singer-songwriter in het Paardcafé.

folksinger-songwriter
Koop tickets
  • € 9,00
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met een flinke achtergrond in Den Haag is de singer-songwriter geen onbekende. Zo werd de artiest meermaals getipt door de lokale 3voor12, was ‘Friends’ genomineerd voor de Haagse Song Van Het Jaar en stond de zanger al eerder in het café. Maar ook aan zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter Van Nederland heeft Benjamin faam te danken. De hoofdprijs werd niet binnengesleept, maar er werden wel hoge ogen gegooid met het nummer ‘Trough Your Eyes’, dat gaat over zijn broer die zelfmoord pleegde.