vrijdag 18 september 2020

DAVID BENJAMIN [Nieuwe datum]

In verband met Coronavirus maatregelen is de show verplaatst naar de datum 18 september 2020.  Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.


David Benjamin hing de filmcamera in 2014 aan de wilgen en besloot het over een andere boeg te gooien. De studie aan de filmacademie werd opgezegd en de muzikantendroom werd nagejaagd. Nu, zes jaar later is gebleken dat dit niet voor niets is geweest. Met Lost Frequencies samen wordt een wereldhit gescoord en er wordt een 3fm Award gewonnen. Dit allemaal een tijdje wel een tijdje terug. Nu is David Benjamin terug met een nieuw album op zak en een hoop goede moed. Op 18 september staat de singer-songwriter in onze Grote Zaal.

folksinger-songwriter
Archief
  • € 9,00
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Met een flinke achtergrond in Den Haag is de singer-songwriter geen onbekende. Zo werd de artiest meermaals getipt door de lokale 3voor12, was ‘Friends’ genomineerd voor de Haagse Song Van Het Jaar en stond de zanger al eerder in het café. Maar ook aan zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter Van Nederland heeft Benjamin faam te danken. De hoofdprijs werd niet binnengesleept, maar er werden wel hoge ogen gegooid met het nummer ‘Trough Your Eyes’, dat gaat over zijn broer die zelfmoord pleegde.

Corona-proof ervaring
PAARD wil bezoekers een Corona-proof ervaring bieden. Hiervoor volgen we het protocol van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en zijn er aangepaste huisregels. Dit houdt in dat bij binnenkomst er een aantal vragen wordt gesteld omtrent de gezondheid, zodat bezoekers en personeel geen risico lopen. Tevens is er een veilige 1.5 meter-routing opgezet voor publiek. Er zijn verschillende desinfectie-posten over het pand verdeeld voor de bezoekers en personeel. In de 1.5 meter seated zaalindeling is rekening gehouden met solo en duo zitplaatsen. Een aantal dagen voor de show ontvangen de bezoekers de meest up-to-date informatie omtrent het bezoek aan PAARD. Ook als bezoeker speel je een belangrijke rol om een avond Corona-proof te laten verlopen. Dit betekent dat er helaas niet gedanst, geroepen, gefloten of uit volle borst meegezongen kan worden. Wel kun je al zittend genieten van een drankje of een hapje (er is een aangepaste kaart met o.a. diverse speciaal bieren, kaas, worst of een notenmix). We vragen bezoekers ook te blijven zitten tijdens het event.  Het is even anders dan je gewend bent bij PAARD, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er toch op een veilige manier genoten kan worden van live events.