zondag 3 juli 2022

DANIEL ROMANO’S OUTFIT

Carson McHone

Aan de ene kant klinkt het Daniel Romano Outfit als een kameleon. Verschillende stijlen vermengd tot iets authentieks en losstaand van alles wat je al kent. Anderzijds klinkt Romanos muziek als die van een protestzanger die zich uit wil spreken tegen de onrechten in de wereld. Al eerder werd de Canadese zanger vergeleken met Bob Dylan, maar ook invloeden van modernere, minder folky, acts komen bovendrijven. Eerder stond de zanger al op Sniester maar op 3 juli 2022 staat Romano zelf in de Kleine Zaal.

Met support van de Amerikaanse singer-songwriter en muzikant Carson McHone uit Austin, Texas.

countryfolkindie
Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het album How Ill Thy World Is Ordered was het negende (!) studioalbum van Romano in 2020. Maar wat een songs staan er op deze langspeler. Van de titeltrack tot ‘First Yoke’, allemaal songs die impact maken en af en toe urgenter dan ooit klinken. Deels komt dat door de uitstekende band die Romano bij zich heeft en de goede arrangementen van zijn nieuwe songs. De samenzang, het gitaarspel, alles klinkt beter dan ooit. Daarnaast lijkt er in de huidige tijden van chaos en onzekerheid dat een stem is opgestaan. Een stem die vraagtekens plaatst bij de huidige staat van de wereld. ‘Oh, how ill thy world is ordered’.

Carson McHone

Carson McHone is een Amerikaanse singer-songwriter en muzikant uit Austin, Texas. Ze heeft twee platen uitgebracht; een titelloze EP in 2013 en een album “Goodluck Man”, uitgebracht in 2015. In augustus 2017 noemde het tijdschrift Rolling Stone McHone een van de “10 nieuwe countryartiesten die je moet kennen”. Op 26 oktober 2018 bracht McHone haar tweede volledige album Carousel uit op Nine Mile Records. Rolling Stone Magazine selecteerde Carousel als een van de “40 beste country- en Americana-albums van 2018”.

Met Daniel Romano’s nieuwe album ‘Cobra Poems’ focust de groep op een meer collaboratieve, elektrische benadering terwijl Romano’s status als singer-songwriter wordt versterkt op het toppunt van zijn kunnen. Waan jezelf even in harmonie, vreugde en in liefde met Romano’s nieuwe album.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Dit is geen suffe boerenmuziek, hier stel je je een kroeg vol slecht volk met pistolen en gebroken harten bij voor. Verzonnen verhalen, recht uit het hart.

3voor12, op Into The Great Wide Open