zondag 3 juli 2022

DANIEL ROMANO’S OUTFIT [verplaatst]

Let op: Deze show is van 4 juli 2021 verplaatst naar 3 juli 2022. Ticketkopers hebben bericht gehad! Voor meer info: www.paard.nl/corona.

Aan de ene kant klinkt het Daniel Romano Outfit als een kameleon. Verschillende stijlen vermengd tot iets authentieks en losstaand van alles wat je al kent. Anderzijds klinkt Romanos muziek als die van een protestzanger die zich uit wil spreken tegen de onrechten in de wereld. Al eerder werd de Canadese zanger vergeleken met Bob Dylan, maar ook invloeden van modernere, minder folky, acts komen bovendrijven. Eerder stond de zanger al op Sniester maar op 3 juli 2022 staat Romano zelf in de Kleine Zaal.

countryfolkindie
Koop tickets
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het album How Ill Thy World Is Ordered was het negende (!) studioalbum van Romano in 2020. Maar wat een songs staan er op deze langspeler. Van de titeltrack tot ‘First Yoke’, allemaal songs die impact maken en af en toe urgenter dan ooit klinken. Deels komt dat door de uitstekende band die Romano bij zich heeft en de goede arrangementen van zijn nieuwe songs. De samenzang, het gitaarspel, alles klinkt beter dan ooit. Daarnaast lijkt er in de huidige tijden van chaos en onzekerheid dat een stem is opgestaan. Een stem die vraagtekens plaatst bij de huidige staat van de wereld. ‘Oh, how ill thy world is ordered’.

Dit is geen suffe boerenmuziek, hier stel je je een kroeg vol slecht volk met pistolen en gebroken harten bij voor. Verzonnen verhalen, recht uit het hart.

3voor12, op Into The Great Wide Open