DANIEL LOHUES

Nederlandstalige liedjesschrijver en muzikant op clubtour met elektrische band

zondag 12 mei 2019 8368

Na een succesvol verlopen clubtour in het najaar van 2018 heeft Daniël Lohues besloten ook in 2019 met de elektrische band te gaan spelen en op 12 mei staat Daniel in het Paard. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar.

Tijdens de clubtour zal de liveplaat (ook op vinyl als luxe dubbelaar!) te verkrijgen zijn met daarop opnames die afgelopen najaar gemaakt zijn.

Nederlands singer-songwriter
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Daniël Lohues kreeg voor zijn werk onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs,  ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi. Hij werd zelfs Ere Burger van de gemeente Emmen. En daar stopt het nog niet. Daniel schrijft en produceert voor onder meer Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Jenny Arean, Freek de Jonge. Zo’n groot talent moet je live gezien hebben!

Line-up:
Daniël (gitaar en zang), Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen).

Support:

Hartman is een energie, opgewekte en lekker oer-Hollandse gezellige popband met sappige teksten. De band haalt hun inspiratie o.a. uit bands zoals Doe Maar en Toontje Lager, maar natuurlijk met een eigen moderne twist. In het voorjaar brachten ze hun EP ‘Warhoofd’, een plaat gewapend met vrolijke gestemde liedjes over allerlei hedendaagse zaken.