CLAW BOYS CLAW

donderdag 9 juni 2022 2022

Na een vlammende start, lang geleden in een andere eeuw, heeft Claw Boys Claw de afgelopen jaren duidelijk gemaakt dat het maar niet wil lukken om bezadigd te raken. Ook is al sinds het begin is het duidelijk dat de band niet binnen een bepaalde stijl past. Op 9 juni 2022 komen ze in PAARD doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden.

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Luister maar naar de nieuwe single The Stone Trembles. John, Peter, Marcus en Jeroen laten hierop horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

psychedelisch rock
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

The Stone Trembles is de eerste single die uitkomt via Excelsior Recordings en zal zeker niet de laatste zijn. Meer muziek volgt en in het najaar verschijnt er een album. Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens maken de bezetting compleet.

In verband met Corona maatregelen is deze show van 26 november 2021 verplaatst naar 9 juni 2022. Reeds gekochte tickets (met oude datum erop) blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar [email protected]. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Support: Rex

REX is een driekoppige Amsterdamse band, met een mix van: een combinatie van post-punk, new wave en flamenco. Ze hebben een eigen repertoire met invloeden van Nick Cave, Lou Reed en Leonard Cohen. Zwoel en duister met teksten die je terugbrengen naar wilde nachten met verloren liefdes.

“ Claw Boys Claw is Beest-achtig goed “

Esther Kenters – 3voor12