maandag 27 september 2021

CHANTAL ACDA

Corona informatie: Naast je reguliere toegangsticket heb je een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig die je in de CoronaCheckApp moet laten zien of je kunt een print maken via CoronaCheck.nl. Deze moet je in combinatie met je legitimatiebewijs kunnen laten zien. Kijk hier voor meer info. Let op: een los vaccinatie bewijs, het gele vaccinatieboekje of losse testuitslag geldt niet. Je moet echt een QR-code genereren in de CoronaCheckApp.

Zo kalm maar toch zo veel energie en connectie met muziek, dat is hoe je Chantal Acda (ook wel bekend van de muziekgroep Isbells) het beste kan beschrijven. Als singer-songwriter, uit Nederland (nu wonend in België), zal ze 27 september 2021 het podium van PAARD betreden. Dus maak je agenda leeg voor die dag en laat je helemaal gaan in de zoete rustige stem en het betoverende gitaarspel van Chantal Acda.

 

fluisterpopindiesinger-songwriter
Koop tickets
  • € 15,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Haar nieuwe album ‘Saturday Moon’ (Glitterhouse) moest een klein en intiem album worden; liedjes met verhalen van ons allen, opgenomen met één enkele microfoon in de kamer. Zo moeilijk kon dat niet zijn aangezien we net in een lockdown terecht kwamen. Moeilijker dan gedacht dus, want dat laatste is in al haar enthousiasme behoorlijk mislukt. Dus is ‘Saturday Moon’ uiteindelijk een kleurige samenstelling van verrassende samenwerkingen geworden.

Je hoort het: het idee met de microfoon in de kamer, werd al snel opgeborgen. En maar goed ook, ‘Saturday Moon’ van Chantal Acda is er eentje om in 2021 naar uit te kijken. Met haar nieuwe album zal ze te horen zijn in PAARD!

 

"Zij is het die met haar zuivere, zalvende stem de fraai verwoorde zoektocht naar connectie en innerlijke rust naar een zeldzaam hoog niveau tilt."

OOR